2017 års förväntningar

Sedan starten i oktober 2016 har vi på Clik Recruitment arbetat med rekrytering inom data och analys i Sverige och vi måste säga att vi har fått en flygande start! Redan nu har vi hjälpt större företag att hitta rätt kandidater och efterfrågan av duktiga analytiker är stort. Flera av våra smarta kandidater är just nu inne i spännande processer och varje dag bygger vi vidare på vårt nätverk! 

Vi vill under 2017 fortsätta att utveckla vårt utbud av tjänster och har precis avslutat ett spännande projekt som lanseras i dagarna. För att nämna det kort kan vi berätta att vi har utvecklat ett case för att testa kandidaters förmåga att arbeta i R, Python och andra statistiska verktyg. Detta case är tänkt att fungera som ett komplement till de djupintervjuer våra kunder genomför och beställs separat i de fall då det kan vara användbart. 

Även kandidater kan ha användning av vårt case, då det kan vara ett bra underlag för att få till en intervju hos ett spännande företag om man till exempel har erfarenhet privat men inte professionellt av de statistiska verktygen. Vårt test kan man använda i vilken rekryteringsprocess som helst, det behöver inte vara genom oss som rekryteringen sker. 

Under 2017 kommer vi att lansera flera andra större projekt, bland annat ett helt unikt test som vi är väldigt säkra på att ingen annan har... Håll utkik här efter mer information om testet då vi uppdaterar löpande om hur arbetet fortgår! Vi har flera andra samarbeten på gång under det kommande året och vi delar gärna med oss av vår kunskap om branschen. 

Vill ni veta mer om vårt case, vårt kommande test eller har ni kanske en idé på hur ett samarbete kan se ut? Kontakta oss gärna via: info@clikrecruit.se

Vi ser fram emot 2017 och fler intressanta och spännande samarbeten!