Aktuella kandidater

På den här sidan presenterar vi tillgängliga kandidater just nu. Oftast är det personer som har det bra på sin nuvarande arbetsplats och de söker inte roller aktivt, men om rätt ny utmaning dyker upp är de beredda att lyssna. Är det någon här ni tycker verkar extra intressant, så hör av er till oss direkt för att skapa kontakt med kandidaten innan någon annan gör det. 

 
 

big data architect- erfaren inom många branscher

Den här kandidaten är ute efter en riktigt utmaning, han har arbetat mer än 10 år med Big Data och det är hans stora passion. Han vill komma till ett företag där man arbetar på ett modernt sätt med data och där man har en stark vilja att utveckla sin verksamhet. Han har väldigt god kunskap i t.ex. Hadoop, Spark och R. 

 

Senior CRM analytiker- inhouse roller

Den här personen är efter fem år på samma arbetsplats som Senior CRM Analytiker att utvecklas i en ny roll. Hon har djup erfarenhet i de flesta analytiska verktygen på marknaden och har ett tekniskt intresse. Hon vill gå ifrån konsultlivet och är öppen för utmaningar i de flesta branscher. 

 

Framåt sAS expert- utvecklas analytiskt

Den här kandidaten har fem års erfarenhet av kodning och analys i SAS Base. Han har nu personalansvar på sitt nuvarande arbete men skulle vilja höra om roller där han får utvecklas som analytiker och använda sina statistiska kunskaper på en framåt arbetsplats.